Der er enormt mange fyre, der har god erfaring med, hvad en penispumpe kan gøre!

Parforholdet er under hårdt pres i vores samfund. Vi har for travlt med at have travlt til, at der er tid til de lidenskabelige kys i den daglige trummerum. & som konsekvens af denne kendsgerning er der ovenud mange par forhold, som ikke holder. Jeg har det udgangspunkt, at den aller bedste løsning på denne problematik er nærhed og intimitet. At man tager sig tid til at være ægtefolk. Jeg går derfor og tumler med ideen om at slå dørene op til en forretning, som skal sælge varer som f.eks. we vibe, en penispumpe & tenga. Min forhåbning er, at voksen legetøj som f.eks. we vibe, en penispumpe samt tenga kan hjælpe utallige par til at genfinde gløden, & dermed forebygge, at de slutter deres forhold. For jeg synes, at det er så forfærdelig ulyksagligt, at skilsmisseraten er så høj i den vestlige verden. Jeg er romantiker med stort R & tror på Den Eneste Ene. & jeg besidder den overbevisning, at det er de små ting i hverdagen, der gør en kolossal forskel.

Jeg har selv levet i et ægteskab i fantastisk mange år. Så jeg forstår udmærket når man oplever, at de forelskede følelser fordufter og hverdagens kedelige trummerum sætter ind. Men jeg vil samtidig plædere for, at man sammen aktivt kan arbejde for at få kærtegnene tilbage. Dét kan man blandt andet gøre gennem sexlegetøj som for eks. we vibe, en penispumpe samt tenga. We vibe, en penispumpe og tenga er udelukkende få eksempler på sex legetøj, der eksisterer overdrevent mange forskellige varer. Det uden tvivl vigtigste er, at man sammen udvælger præcis det, man bedst kan lide. Min drøm er at udsmykke min butik således, at besøget i sig selv er en eventyrlig oplevelse! Min tanke er, at man kan komme på besøg sammen i butikken, & dele den gode tid sammen som ægtepar. Denne oplevelse skal altså hjælpe til at bringe par tættere på hinanden. Jeg tænker nemlig tit, at det kan være sådanne par oplevelser, som gør, at forholdet ik dør.