Byfornyelse samt ny energimåler på privatadressen

Central byfornyelse og lignende typer renoveringer indbefatter boligen, hvor jeg bor. Dette arbejde involverer begribeligvis typiske lokationer som køkken + badet samt eksempelvis nye nedløbsrør. Men også ved det energimæssige, forandres forholdene. Jeg har fx fået en mere avanceret energimåler inde i mit hjem, og den gør det lettere ved aflæsning & varmeregnskabet. Energimåleren, jeg har fået, kaldes i fagsprog ultralydsmåler. Jeg ser en bred vifte af plusser okring denne model. Denne har en meget stor målenøjagtighed, samt modellen er lavet med flere connection tasks. Min måler er lavet med grænseløs kommunikation.

På bestemte datoer er det mig påbudt at lave en aflæsning af energimåleren i min bolig. Eller det tror jeg egentlig bare selv, eftersom jeg skulle dette når jeg aflæste den gamle. Men jeg er ikke bevidst, omkring om den nytilkomne er fancy i en sådan grad, at energiselskabet har mulighed for at lave en aflæsning af varme uden, at de skal ind i lejligheden. Under alle omstændigheder kan det være centralt at få registreret aflæsningen. Idet jeg bliver nødt til at benytte angivelserne til det personlige varmeregnskab, samt at derudover skal foreningen derudover benytte numrene, for så udarbejder de et kollektivt varmeregnskab med budget over, hvad alle os beboere henholdsvis bliver nødt til at betale a conto til regnskabet over varme. Derfor er jeg meget begejstret for den nye måleinstallation, for således ved jeg, at det var en aflæsning med største nøjagtighed.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>