Burde jeg vælge en kunst efterskole?

I august skal jeg begynde på en efterskole Jylland, dog har jeg stadig ej hundrede pct. bestemt mig for hvilken en, jeg vil gå på. Jeg har nemlig ikke besluttet, hvad for nogle fag jeg vil have. Mange interesser har jeg, som blandt andet IT, animation og kunst samt skuespil & musik, pga. at jeg er særdeles kreativ. På grund af det vil det være oplagt at starte på enten en teaterefterskole, animation efterskole, IT efterskole, kunst efterskole eller musikefterskole. Dét, jeg ved 100 pct., er, at en kreativ efterskole vil jeg gå på. Ligegyldigt om jeg bestemmer mig for en animation efterskole, musikefterskole, kunst efterskole, teaterefterskole el. IT efterskole, kunne jeg godt tænke mig, at hele miljøet er kreativt. Så er det nemlig muligt at beskæftige mig med et eller andet kreativt efter de elementære lektioner, såfremt jeg skulle få lyst til det. På trods af at jeg endnu ikke har valgt angående, hvilken kreativ efterskole jeg skal begynde på, kan jeg allerede godt lide, at det kommer til at ske. Ideen om en efterskole Jylland gør mig spændt, og jeg kan slet ikke vente med at komme derhen.

Jeg ser naturligvis frem til at kunne blive udfordret i de fag, som jeg beslutter mig for, men allermest glæder jeg mig til at møde en stor del nye folk såvel som at få en god del eventyr. Hvorom alting er vil det sikkert blive et år, som jeg aldrig vil glemme!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>