Bornholmske karameller, favorit bløde karameller og utestede kontororden for årets firmagave

På min kontorarbejdsplads undersøger vi kolleger en ny tilgang dette år når det handler om firmagave [http://karamelleriet.com/item/firmagaver/]. Tidligere har vi kollegaer indkasseret et styk fælles firmagave med indhold af dejlige sager eller noget interiør købt i Magasin. Men denne gang valgte vi, at vi erhverver firmagave til hver især en speciel arbejdskollega.

Jeg fik trukket en ung kvinde, som er meget glad for lækre lækkerier + bløde karameller [http://karamelleriet.com/]. Min spekulation er herved, at jeg i firmagave skænker kvinden de kendte bornholmske karameller [http://karamelleriet.com/item/klippestykker/]. Firmaets bløde karameller har jeg smagt i Kbh N og jeg formoder, de karameller er en vildt optimal firmagave.

Sådan nogle mundvandsigangsættende bornholmske karameller i delikat etui med bløde karameller og lækre bidder med pebermynte og lakrids er i hvert fald en gave, jeg personligt ville blive glad for.

De bliver tilbudt i små, fine æsker, den slags bornholmske karameller. Der bliver såvel kogt hårdere samt bløde karameller samt mange smage. Mon hun er til bløde flødekarameller med lidt fløde- eller vaniljesmag eller bornholmske karameller der har nye tvist. Jeg ku’ for eksempel se hvilke Michala prøver, såfremt jeg medbringer nogle håndfulde bløde karameller der smager af frugt eller sød lakrids på jobbet og deler ud.