Book underholdning, book livemusik eller book standup – Hjælp fra bookingbureau inden den kommende fest

Et par uger siden valgte jeg at deltage i udvalget for fest for den fremtidige fest på mit arbejde. Siden hen fik jeg tildelt ansvarlighed omkring at tage kontakt til et bookingbureau - http://www.jb-booking.dk/bookingbureau-med-alt-fra-foredrag-og-stand-up-til-musik/ – der kan fremstøve noget, som kan opmuntre kollegerne hen på aftentiden. I løbet af dagen skal vi dyrke sport sammen, mens programmet om aftenen står på ”book underholdning - http://www.jb-booking.dk/book-underholdning-som-stand-up-komikere-og-boerneunderholdning/ – ” af af sjov og spas hos et bookingbureau. Ak at beslutte sig.

Når det gælder book underholdning, så hører jeg de andre mennesker i festudvalget. Nogle vælger book livemusik - http://www.jb-booking.dk/book-livemusik—booking-af-festmusik-i-alle-genrer/ – , og andre hælder til book standup. Jeg har indbudt de andre afstemme om book livemusik eller book standup og ved I hvad. I festkomiteen er vi 9 og off course kommer der 4 stemmer på book livemusik og samme antal valg på book standup. Med dette i mente vil jeg på egen hånd træffe valget mens jeg skal tage kontakt til det udvalgte bookingbureau.

Gudskelov findes der ikk en kolega, der har en totalt fremtrædende stillingstagen til book underholdning. Det kommer sandsynligvis an på, hvilke acts vores bookingbureau kan beskrive der er mulig for booking. Naturligvis tillige hvad book underholdning af standup i sammenligning med livemusik koster.