Bebs i maven med brug for at blive holdt ekstra øje med hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Jeg er med barn men forløbet har været ustadigt, så har vi planer om at komme ved en gynækolog klinik Fyn til yderligere scanninger. Efter jeg og manden stoppede med spiralen varede det langt over 1,5 år med barnløshed, og vores læge var ved at visitere os til speciallæge klinik Fyn » http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/speciallaege-klinik-fyn-middelfart, til behandling. På det tidspunkt googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund hvilket er en gynækologklinik tæt på, i Middelfart hvor vi har hus.

Vi blev gravide og det ryddede alle vores pessimisme om sædkvalitet og ægløsninger. Så fik jeg smerter og blødninger. Jeg fik en visitation af den praktiserende læge til speciallæge klinik Fyn, men klinikken kunne ikke hjælpe mig. 21 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Jeg og manden forsøgte at holde modet oppe, men det var en tidsperiode, præget af fortvivlelse og sorg over det tabte lille barn, som Niklas og jeg havde ventet så længe på.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund » http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/,

Nu otte måneder efter er vi så med bebs igen. Lægen tænker, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra tjek med mig, så lægen henviser mig til en gynækolog klinik Fyn. Vi har selv tjekket lidt telefonbogen hvor vi igen har lagt mærke til bl.a. gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne gå hos en klinik som f.eks gynækolog Niels Lund og få tilbudt flere ultralydsscanninger og blive holdt øje med, så jeg er tryg under svangerskabet, og lægerne kan hjælpe, hvis der igen opstår komplikationer. Jeg er sikre på at den ekstra beroligelse bare i sig selv er godt for den lille .