At ævle med en fyr omkring kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse og sådan nogle trykluftdyse og spray dyser

Jeg er ik’ en girly girl, men dog ved jeg sørme ikk’ en rungende fis om halløj som hydraulisk forstøverdyse, spray dyser, trykluftdyse og kontraventiler. Den viden har undertegnedes dugfriske fyr sørme. Ham fyren arbejder med kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse, spray dyser og trykluftdyse og da vi var ude i onsdags, og jeg spurgte ind til arbejdet, fortalte han løs. Jeg vidste virkelig ik en rungende fis og det var bøvlet at ævle med på emnet. Har I som mig været på stævnemøde, hvor manden snakker i flere minutter om et emne, du ikke evner at bidrage med?

Hydraulisk forstøverdyse, kontraventiler, trykluftdyse og spray dyser – åh ja dét er sandelig ikke min store passion. Men ham fyren synede ret behagelig og som en dude der virker ambitiøs og glad for hans arbejde. Så jeg synes egentligt, ham manden lader til at være lovende. Daten fortalte bestemt også om andre ting end kontraventiler, hydraulisk forstøverdyse, spray dyser og trykluftdyse synede ham fyren til at være meget sympatisk. Daten virkede også temmelig opdaget af mig og undertegnedes hobbyer.

Hmm .. synes I læsere, at undertegnede skal overveje at kæreste om med én, der jobber med kontraventiler, trykluftdyse, spray dyser og hydraulisk forstøverdyse? Jeg havde egentligt altid troet, at det virker såre magtpåliggende at fatte din kærestes geshæft, så man kan diskutere det medsin kæreste. Men det batter kanske ik det helt vilde, at jeg ikke forstår noget overhovedet om kontraventiler, trykluftdyse, hydraulisk forstøverdyse og spray dyser og ikke trænger til at sætte mig ind i det emne. Såfremt fyren og jeg som minimum evner at tale om urimelige regnskaber, lange vagter og godt kollegaskab, hvorfor vi ganske givet sagtens kan fremstøve værdier til fælles, regner jeg med.

Jeg nupper sgu en date nummer 2. Håb for det bedste