Alle elever blev sports-mennesker på grund af efterskole motion!

Jeg mindes mit år på efterskole [http://www.kongenshusefterskole.dk/] med stor lykke! Hver og en efterskoleelev vil af den grund anbefale et efterskole ophold til alle de unge, der spørger. Jeg spenderede et skønt år på efterskole, hvor jeg langt om længe droppede min generthed. Hvilket er venner, som jeg stadig tager ud at spise med, nogle gange om måneden. De er bonkammerater, som jeg ik ville kunne forestille mig at være foruden. Sammen med nye bekendtskaber fik jeg enddog også meget mere tro på mig selv gennem mit efterskole ophold. Det skyldtes al den efterskole motion [http://www.kongenshusefterskole.dk/fag/liniefag/kost-a-motion.html], jeg fik foræret! Hver onsdag var der for alle elever på skolen tilrettelagt en eller anden form for efterskole motion, og det var det bedste, jeg vidste! I de hotte eftermiddage tog det udgangspunkt i naturen, & det havde som følgevirkning, at eleverne samtidig med sports-delen, fik masser af livsgørende luft. Min efterskole var optaget af at offerere en sund efterskole kost og motion var der som allereve nævnt også masser af. Eleverne værdsatte rejsen på efterskole hvilket kan forklares med al den efterskole motion, de havde indlagt i dagligdagen. Jeg opbyggede en fortrinlig form, & det har jeg bibeholdt som en voksen kvinde. Hvilket begribeligvis har haft den konsekvens, at jeg føler mig stærkere…

Vi er bevidst om, at der er mange unge, der viser interesse for et efterskole ophold, og jeg kan ærligt rekommandere dét. Bestemt ikke, såfremt man ej er opslugt af bevægelse, kan efterskole motion blive en forsigtig begyndelse. Der findes muligvis nok forståelser vedr., at efterskole kost og motion hyppigt bliver efterladt til fordel for andre ting, men det er ikke den skinbarlige sandhed. Mange har den overbevisning, at hver & en efterskole vil det allermest skønne for sine elever. Af den grund er de ansvarlige jævnligt ovenud vakse med at tilbyde både herlig efterskole kost og motion, hvor alle kan klare mosten. Ergo, min anmodning til alle Jer derude på internettet er; tag af sted! Spring ud i det, og spender et år på efterskole, dét vil du på ingen måde komme til at beklage! Derimod vil du kunne se tilbage på dit efterskole ophold med jublende glæde.