Algebehandling på tagdækketvores tagbelægning – i øjeblikket glor kæresten og jeg efter lokale introduktionstilbud

Algevækst på vores tagbelægning er sandsynligvis en ting, nogle personer lider under. Os selv medtaget. Derfor skal tagbeklædningen få én dybdegående algebehandling [alge-stop.dk/algebehandling]. Vi mente slet ikke, at det var dårligt , indtil min kones arbejdsfælle tydeliggjorde for mig, at algevæksten ligger netop som en sugende svamp på taget og indsuger fugt. Væden driver med tiden ned i tagkonstruktionen og konen og jeg risikerer ringere luftfugtighed og sprængninger ved frost. Tjaeh at ende med en hærget tagbeklædning fordi vi ikke ville udrydde de grønalger, ville bestemt være lidt for stupidt. Så snart det bliver lunere, skal konen & jeg straks i gang med algebehandling på teglstenene. Dicte og jeg er blevet forvirrede over, om vi har lyst til at klare det selv. Undertegnede har forstået på adskillige debatsted, at de tvivler på, den nemmeste fremgangsmåde til at fikse jobbet, – brugerne skriver om, hvorvidt man kan vælge at rengøre tagbeklædningen ved brug af drengenes super shooter vandpistoler. Det lyder meget ubehaget. Selvfølgelig har undertegnede da andre ting at bruge gysserne på, men fruen og jeg magter ikke, en rengøring, der skal tage over mange dage. Og jeg er nu heller ikke oppe at køre ved idéen om at befinde mig tagkonstruktionen og smøre det ind i sej sæbemiddel – ja hvilket produkt man nu skal bruge angående algebehandling. Undertegnede skønner, det hurtigt bliver bekostningen værd at spendere på en erhvervsmæssig algebehandling. Vi vil med det samme indsamle tre til fire intro-tilud hos nogle af de herværende firmaer og så diskutere tilbuddene sammen med en arbejdsmakker, der også har været igennem møllen sidste juli.